Filip Salač pokračuje i v roce 2025 s VDS Marc Racing

Elf Marc VDS Racing Team s potěšením potvrzuje svou jezdeckou sestavu pro Mistrovství světa Moto2 v roce 2025, s Čechem Filipem Salačem, který bude partnerem Jakea Dixona.

Salač se připojil k týmu Elf Marc VDS Racing Team v roce 2024, ale série zranění mu zabránila ve výkonech na jeho nejlepší úrovni.

Pozitivní přístup a odhodlání českého jezdce uspět konečně sklízí ovoce a po nedávné první Top-10 sezóny v Rakousku zajel Salač začátkem tohoto měsíce v San Marinu skvělé sedmé místo, tedy nejlepší výsledek v sezóně 2024.

22letý jezdec je nyní odhodlán pokračovat ve svém nedávném působivém vzestupu formy, aby se v posledních sedmi kolech roku 2024 přiblížil boji na stupních vítězů.

Filip Salač, jezdec: „Nejprve chci poděkovat týmu Elf Marc VDS Racing Team a zejména Marcovi za to, že mi dal příležitost zůstat s tímto fantastickým projektem i v roce 2025. Tento rok zatím nedopadl jak kdokoli z nás chtěl a očekával: z důvodů kombinace smůly a zranění. Bylo to pro mě velmi těžké období, ale jsem nesmírně vděčný za veškerou podporu, kterou mi tým poskytl. Stále ve mě věří a to mi dodalo hodně sebevědomí, což se ukázalo v posledních třech závodech. Jak moje sebevědomí rostlo, pak byly také silné výsledky a nyní se těším na pozitivní konec sezóny, když budeme pokračovat v roce 2025. Ještě jednou děkuji Marcovi za důvěru ve mě a doufám, že budu bojovat vpředu od prvního závodu příští sezóny, kdy přejdeme na podvozek Boscoscuro.“

Marc Van der Straten, majitel týmu: „Je pravda, že výsledky v letošní sezóně zdaleka nejsou takové, jaké jsme chtěli a co víme, že Filip může dosáhnout. Byla to těžká sezóna adaptace zhoršená zraněními. Ale jsem přesvědčený, že Filip dokáže s potřebnou podporou udělat comeback a my mu ji dopřejeme. Těšíme se, že ukáže svou odvahu, aby mohl bojovat o přední příčky. Máme v něj důvěru a jsem si jistý, že ze sebe vydá vše, aby přinesl výsledky, které všichni chceme.“



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama