Reklama

Místo Petra Svobody pojede Australan Carter Thompson

Německo-nizozemský tým FÜSPORT – RT Motorsports by SKM – Kawasaki ohlásil oficiálně náhradního jezdce místo zraněného českého mladíka Petra Svobody. Bude jím mladý Australan Carter Thompson.

Ten nahradí Petra Svobodu v nejbližších dvou závodech šampionátu Supersport 300 tedy v českém Mostě (19.- 21.července) a v portugalském Portimäo (9.- 11.srpna).

16-letý Carter Thompson jezdí doma v Austrálii za tým Buff Point NSW, známe ho také ze seriálu Red Bull Rookies Cup. Kromě toho se zúčastní úspěšně závodů v Asian Talent Cupu, ETC a Australian R3 Cupu a Oceania Junior Cupu.

Rob Vennegoor, FÜSPORT – RT Motorsports by SKM – manažer týmu Kawasaki: „Jsme velmi rádi, že jsme našli silnou náhradu za Petra v Carteru Thompsonovi. Navzdory zklamání z Petrova zranění udržujeme silnou sestavu pro šampionát WorldSSP300.“

Carter Thompson: „Jsem tak šťastný, že se mohu připojit k týmu RT Motorsport by SKM WSSP300 na příští dva závody v České republice a Portugalsku. Rád bych poděkoval Robovi a Frankovi za to, že mi dali příležitost připojit se k týmu, a těším se na spolupráci s vámi všemi. Budu jezdit za Petra, který je bohužel zraněný a přeji mu vše dobré v rekonvalescenci. Těším se na skvělé závody."



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama