Okradená Iryna Nadieieva nepojede v Doningtonu

Je to obrovská ostuda. 29-letá Iryna Nadieieva, jezdkyně týmu MPS.RT v novém mistrovství světa FIM ženských okruhových závodů, se stala navzdory sobě hlavní hrdinkou nepříjemné a nešťastné epizody.

Mladá ukrajinská motorkářka prostřednictvím svého instagramového profilu oznámila, že byla okradena v předvečer druhého závodního víkendu mistrovství světa ženských motocyklů naplánovaného do Donington Parku. Kufr s jejím pasem, potřebným k přistání ve Spojeném království kvůli brexitu, byl rodačce z Kyjeva ukraden. Navzdory zoufalým pokusům o nabití nových dokumentů prostřednictvím konzulátu a příslušných orgánů nemohla Iryna bez nich nastoupit na přímý let do Spojeného království. Proto musí nadcházející závodní víkend vypustit.

„Není to pro mě nejlepší týden,“ začala Iryna Nadieieva na svém Instagramu. „Minulou neděli mi ukradli kufr se všemi mými dokumenty, včetně pasu s britským vízem. V posledních dnech jsem navštívila ukrajinský i britský konzulát a zkontrolovala policejní stanice v oblasti. A také všechna možná místa, kde mohly skončit moje dokumenty. Prozkoumala jsem několik řešení, abych se pokusila dostat do Spojeného království včas. Dala jsem do toho 110%, ale zázrak se bohužel nekonal. Můj let odletěl beze mě, protože mi nebylo dovoleno nastoupit. Je těžké vyjádřit zklamání a zklamání . "

Ale Iryna Nadieieva nebude jedinou účastnicí šampionátu WorldWCR, která bude při závodním víkendu v Donington Parku chybět: Startovat nebudeou také Isis Carreno (AD78 FIM Latinoamerica by Team GP3) a Jessica Howden (Team Trasimeno). První nedávno podstoupila operaci nohy kvůli zranění na tréninku, druhá se ještě nevzpamatovala z úderu do hlavy, který utrpěla v Misanu. A jak je dobře známo, chybět bude také Mia Rusthen, která se zotavuje po hrozné nehodě.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama