Úspěšný závodní víkend Michala Práška na Slovensku

O víkendu se konaly mezinárodní závody v Trenčíně a Michal Prášek na nich startoval ve třídách Supersport na Triumphu a v Superbikách na BMW za tým Roháč & Fejta motoracing.

Hned v prvním pátečním tréninku v Superportech nás postihla technická závada, kdy mi odešla spojka, takže páteční program jsem musel vynechat. Nakonec díky kamarádům, kteří mi ji sehnali a dovezli přímo na závody jsem mohl pokračovat dále v závodech, tedy až do sobotní druhé kvaldy. Tam jsem zajel 2. místo.

První sobotní závod jsme s Markem Červeným bojovali o vítězství, v posledním kole jsem se dostal do vedení, ale bohužel na cílové čáře jsem těsně dojel 2.

Nedělní závod byl ještě o mnoho rychlejší, opět jsme s Markem bojovali o vítězství, kde jsem dojel 2. Hodně mě potěšilo, že jsem ve druhém závodě zajel nejrychlejší kolo závodu celého víkendu pro třídu Supersport.

V Superbikách to byla skvělá bitva mezi mnou a skvělým závodníkem Davidem Datzerem. V kvalifikaci jsem byl druhý za ním. V sobotním závodě David nasadil hodně rychlé tempo, podařilo se mi ho zachytit a tahal jsem za ním, zajížděli jsme kola těsně nad jednu minutu. V polovině závodu jsem se dostal do vedení a začal jsem tahat jako o život, nakonec jsem dokázal Davida porazit a vyhrát. Měj jsem velkou radost.

Nedělní závod hned v prvním kole jsem dostal šílený highslider a moc jsem ztratil, závod jsem dojel s 5s ztrátou na Datzera.

Moc děkuji za skvělé závody celému týmu okolo Miloše Baláže, Celému týmu Roháč&Fejta motoracing za skvělou podporu a všem fanouškům



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama