V týmu Denise Hertrampfa zůstal jeden jezdec

V týmu Denise Hertrampfa nezůstal před čtvrtým závodním víkendem «kámen na kameni». Ze čtyřčlenného týmu v kubaturách Supersport a Superbike se ve Schleizu postaví na start pouze Luca Göttlicher s motocyklem Triumph v kubatuře Supersport.

Na trati Schleizer Dreieck bude chybět Kevin Wahr, který se s týmem jako jezdec definitivně rozešel. Šampion IDM Wahr se stal německým mistrem 2013 v kubatuře IDM Supersport. Wahr ovšem zůstává i nadále členem týmu pro sezónu 2024, ale nebude za Denise Hertrampfa závodit. Ve Schleizu tak bude závodit v IDM-SSP pouze 17-letý teenager Luca Göttlicher.

Oba dva piloti kubatury Superbike 37-letý Rus Vladimir Leonov - závodící ovšem za Spojené arabské emiráty a 22-letý Čech Oliver König jsou oficiálně na listině nemocných, takže budou na gridu čtvrtého letošního závodního víkendu ve Schleizu rovněž chybět.

„Ahoj všem, z důvodu zdravotních problémů, které již nějakou dobu intenzivně řeším se bohužel nezúčastním dalšího závodu IDM. Za posledních 14 dnů se můj stav výrazně zlepšil , ale stále mi neumožňuje trénovat a závodit naplno. Moc mne to mrzí a děkuji týmu a partnerům za podporu. Věřím, že na další závody budu již v pořádku a připravený.“, odůvodnil český jezdec Oliver König svou neúčast ve Schleizu.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama